sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Miksi ei ruokakaupasta löydy anjovista?

Anjovis löytyy kylmähyllyltä samasta paikkaa missä maustesillit ja mätitahna sijaitsee.

Miksi lähdin etsimään anjovista kaupasta?

Hain raaka-aineita janssonin kiusaukseen ruokaan jota pitää aina silloin tällöin saada samalla tavalla kuin verilettuja tai maksalaatikkoa.

janssoninkiusaus


Millä tavalla kaupasta löytää haluamiaan asioita?

1)    Yleensä sitä luulee olevansa niin fiksu, että varmasti löytää kaikki tuotteet ja että ne on loogisesti laitettu esille. Esimerkiksi kalat löytyy kalatiskiltä tai säilyke osastolta, sieltä missä tonnikalatkin löytyy.
2)    Toinen vaihtoehto mikä tulee mieleen on se, että hakee tuotteen hyllypaikan kaupan nettisivulta. Tähän konstiin olen tottunut motonetissä asioidessa ja se toimii siellä yllättävän hyvin. Jos hyllypaikkaa ei voi netistä katsoa, tuntuu asiointi kaupassa tuskalliselta.
3)    Kolmas ja viimeinen tapa on tietysti kysyä myyjältä. Yleensä jos kaksi ensimmäistä keinoa pettää niin kolmannella saa edes vastauksen siihen kysymykseen - Löytyykö tuotetta ylipäätään kaupassa? Tämä vaihtoehto on yleensä viimeinen ihmiselle jolla on tarve löytää asiansa itse.

Mikä anjovis edes on?
Anjovishan on tuollainen pikkuruinen kala vähän niin kuin silakka mutta pienempi.


                                                            Lähde: wikimedia commons

Mistä se anjovis sitten löytyy?

Piti käydä kahdessa eri kaupassa, että löysin etsimäni tuotteen. Ensiksi kävin k-kaupassa jossa olin noukkinut kaikki muut raaka-aineet paitsi kalan. Sen jälkeen kävin s-marketissa ihmettelemässä tonnikalahyllyä samalla tavalla kuin k-kaupassa. Keksin vielä tarkistaa silli hyllyn ja sieltähän se purkki löytyi. Tämä tuote abban anjovis lähti mukaani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.